میتوان گفت چسب بتون و ملات آب بندی بر پایه رزین های اکریلیک و تکنولوژی نانو ساخته شده که قابلیت آب بندی و سخت کنندگی و روان کنندگی همزمان را در ملات یا بتون های حجیم و یا به عنوان لایه پیوند زا در ترمیم سازه ها و برای نصب سرامیک روی دیوار و کف، سنگ مرمر، موزاییک ،کاشی معدنی ، آجر لعاب دارو سنگهای طبیعی به عنوان ملات پر مقاومتی به کار میرود. چسب های بتن به دو تیپ چسب بتون اپوکسی و چسب بتن لاتکس (پلیمری) تقسیم میشوند.
چسب بتن و ملات آب بندی ظاهری شیری رنگ دارد که بعد از ترکیب در ملات یا بتن کاملا بیرنگ میشود این محصول قابلیت ترکیب در هر نوع ملات سیمانی، بتنی و گچی را دارا میباشد.
چسب بتون و ملات آب بندی جهت ساخت و ترمیم بدنه مخازن بتنی آب، استخر، سونا، کف و بدنه سرویس های بهداشتی، ملات موزاییک، بتن ریزی راه آب ها، سیمان کاری و نرمه کشی و زیر سازی مکان های تحت فشار آب منفی و مثبت، نمای ساختمان ها، کانالهای آب و فاضلاب و روکش جهت بتن های مجاور با آب و فاضلاب و بقیه موارد ساختمانی در مجاورت آب کاربرد فراوانی دارد.
مشخصات ویژه چسب بتن و ملات آب بندی
– چسبندگی بسیار بالا و ایجاد پیوند با انواع سازه های آهنی، گچی، سنگی و … توسط بتن و ملات آب بندی
– روان کنندگی بتن با ملات و کاهش فضاهای خالی در بتون با ملات توسط چسب بتن
– افزایش مقاومت کششی و سایشی سازه های سیمانی و بتنی به واسطه استفاده از چسب
– حذف ترکهای ناشی از تبخیر آب در ملات یا بتون با استفاده از چسب
– مقاومت بالای چسب و ملات آب بندی در برابر مواد شوینده اسیدی و بازی
– غیر قابل اشتعال و سازگار بودن چسب بتون و ملات آب بندی با محیط زیست
– مقاومت زیاد چسب بتن در برابر یخ زدگی و مقاومت دمایی 75 تا 350 درجه سانتیگراد
نسبت اختلاط و طرز تهیه چسب بتون
دز مصرفی چسب بتن به میزان 5% الی 20% وزن سیمان مصرفی به بتن اضافه باید کرد.
انواع چسب بتون را در بخش محصولات مشاهده کنید.
موارد قابل استفاده از چسب بتون
– ساخت، ترمیم، بتن ریزی و سیمان کاری کف و بدنه مخازن استخرها و … توسط چسب بتن
– زیرسازی و کف سازی مکانهای پر تردد و اماکن ترافیکی ،پارکینگ، تراس و غیره
– روکش و نرمه کشی مکانهای تحت فشار آب و مخازن بتنی آب قابل شرب، استخر و کانالهای آب و فاضلاب و نماهای باران گیر ساختمان
روش مصرف چسب بتون
آماده سازی برای استفاده به این صورت است که پیش از استفاده از چسب بتون، سطح بتن قدیمی یا زیر آیند باید کاملا تمیز و عاری از چربی و ذرات گرد و غبار باشد و باید از تجمع آب بر روی سطح زیر آیند پیش از اجرا اجتناب گردد تا چسب به خوبی عمل کند.
روشهای کاربردی چسب بتن
روش دوغابی : در این روش ایتدا باید مقاطع مورد نظر با استفاده از آب شیرین اشباع شده، سپس دوغاب چسب رابه ضخامت تقریبی 1 تا 2 میلی متر روی مقاطع اشباع شده ریخته و تا قبل از سفت شدن، دوغاب بتون ریزی را آغاز کنید.
روش افزودن به مخلوط : در این روش بسته به مقدار آب بندی و چسبندگی مد نظر میتوان چسب بتون آب بندی را به نسبت 1 به 4 ، تا 1 به 3 با آب مخلوط کردو چسب رقیق حاصله را به سایر اجزای سازنده ملات تا رسیدن به مقدار کار پزیری لازم اضافه کنید و ملات به دست آمده را با ضخامت حداقل 10 میلی متر بر روی سطح کار مورد نظر اجرا کنید. از این ملات به دست آمده برای چسباندن کاشی یا سرامیک هم میتوان استفاده کرد.
نکته مهم : توجه داشته باشید که تعیین مقدار دقیق مصرف هر دو روش دوغابی و افزودن به مخلوط، ازطریق انجام آزمایشهای کارگاهی الزامی است.
از توضیحات خوب و جامعی که راجب چسب بتون دادین ممنونم